Σχολικές Δραστηριότητες

Apr 26, 2024, 18:28
Αφιέρωμα στο Διονύση Σαββόπουλο!
1331
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Αφιέρωμα στο Διονύση Σαββόπουλο!

27 Μαρτίου 2017

«Μ' αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιούς», αλλά και πολλούς καινούριους, την Τρίτη 29 Μαρτίου, στις 8:00 το βράδυ, θα βρισκόμαστε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, για να απολαύσουμε τα τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου, και να σιγοτραγουδήσουμε όλοι μαζί τα τραγούδια του.

Το μουσικό σύνολο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα αναλάβει να μας ταξιδέψει στους μουσικούς δρόμους του Διονύση Σαββόπουλου, ενώ η κ. Ζωή Κουτσουρά με την επιμέλεια των κειμένων της θα φωτίσει άγνωστες πτυχές στη ζωή του μεγάλου μας τροβαδούρου.

Μέσα από πολιτιστικές εκδηλώσεις και μουσικά αφιερώματα θέλουμε να τιμήσουμε τους σπουδαίους καλλιτέχνες, τους μεγάλους δημιουργούς μας για το έργο τους, αλλά να μάθουμε παράλληλα και για τους ίδιους. Για τα κίνητρα που τους ωθούν και τους εμπνέουν. Μετά το προπέρσινο αφιέρωμά μας στον Σταύρο Κουγιουμτζή, συνεχίζουμε τώρα με τον αγαπημένο μας Νιόνιο, τον συνθέτη της γλυκιάς εφηβείας μας, που μας μεγάλωσε με τα τραγούδια, τα ποιήματα του, τις μελωδίες του.

Περισσότερα την Τετάρτη το βράδυ....

Σχετικά Άρθρα