Τάξεις

Mar 19, 2024, 13:50
Το μαγικό δέντρο μας διηγείται
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Το μαγικό δέντρο μας διηγείται

22 Δεκεμβρίου 2022

Τα παιδιά του Δ2 μαζί με τη δασκάλα τους κ. Σκραπαλή και τον δάσκαλο ειδικής αγωγής κ. Τσιρίκα στα πλαίσια του προγράμματος ενσωμάτωσης και συμπερίληψης, άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ιστορία που τους διηγήθηκε το μαγικό, διαφορετικό δέντρο.

Κάθε παιδί άκουσε διαφορετική ιστορία. Στην αρχή παραξενεύτηκαν τα παιδιά, πως γίνεται ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο να μιλάει. Η ιστορίες που άκουσαν οι μικροί μαθητές, τους άγγιξε στην ψυχή τους, με έναν μαγικό τρόπο. Τότε τα παιδιά κατάλαβαν ότι όλοι είμαστε ίσοι, αλλά και διαφορετικοί, ότι πρέπει να αποδεχόμαστε και να στηρίζουμε όλους τους ανθρώπους.

Οι ιστορίες που άκουσαν οι μικροί μαθητές, δεν έχασαν την ευκαιρία να τις γράψουν ,να τις εικονογραφήσουν και να μας τις διηγηθούν και σε εμάς, γιατί τους άγγιξε στην ψυχή τους, με έναν μαγικό τρόπο και ήθελαν να μας το μεταφέρουν και σε εμάς. Οι μέρες των γιορτών, είναι ημέρες αγάπης και προσφοράς.

Λοιπόν οι μικροί χαρισματικοί συγγραφείς ζωγράφοι και άνθρωποι, μας παρουσιάζουν το έργο τους . Για άλλη μια φορά το ταλέντο των μαθητών μας είναι αξιοθαύμαστο.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 20:25

Σχετικά Άρθρα