Βιβλίο

Mar 19, 2024, 9:57
Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού σε Έκθεση Βιβλίου
2337
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού σε Έκθεση Βιβλίου

25 Απριλίου 2018

Με αφετηρία συνάντησης τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, το Σάββατο 05 Μαΐου και προορισμό την 15η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (περίπτερο 13, stand 109, ώρα 17:00), οι δημοτικές βιβλιοθήκες Κατερίνης και Κορινού συμμετέχουν από κοινού στο πρόγραμμα: «Όνειρα...από τους εφιάλτες στην επιθυμία».

Πρόκειται ουσιαστικά, για ένα εργαστήρι σκέψης και συναισθημάτων, στη διάρκεια του οποίου θα γίνει ανάγνωση των βιβλίων: "Υπάρχει ένας εφιάλτης στη ντουλάπα μου" και " Ο φυσίτης των ονείρων".

Γενικότερα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου 13, θα δοθεί η δυνατότητα σε μικρούς και μεγαλύτερους βιβλιόφιλους ν' ανακαλύψουν τον κόσμο του βιβλίου λαμβάνοντας μέρος σε αφηγηματικές, διαδραστικές - ευρηματικές παρουσιάσεις: «Άραγε τα όνειρα είναι εφιάλτες πάντα ή δείχνουν κρυφές επιθυμίες; Ανακαλύπτουμε τα θέλω μας μέσα από τα όνειρά μας. Δημιουργούμε τη δική μας αφίσα γράφοντας τα μεγαλύτερα όνειρά μας πάνω σε σύννεφα. Τι κάνουμε όμως με τους εφιάλτες; Κατασκευάζουμε τη δική μας ονειροπαγίδα για να εγκλωβιστούν όλα τα άσχημα όνειρα μας».

Γονείς και παιδιά καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, προκειμένου να προγραμματιστεί και να οργανωθεί με σειρά προτεραιότητας και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η κοινή δωρεάν μετάβαση, με μέριμνα του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), από την Κατερίνη στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: στο τηλέφωνο 23510 24594. Αναχώρηση στις 10:00 π.μ. από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης και επιστροφή από τη Θεσσαλονίκη στις 21:00.

Σχετικά Άρθρα