Εκπαίδευση

Mar 19, 2024, 6:28
"Ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη μαθητών και γονέων- ΕΔΕΑΥ"
2358
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

"Ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη μαθητών και γονέων- ΕΔΕΑΥ"

06 Απριλίου 2020

Ο Κοινωνικός Λειτουργός και η Ψυχολόγος του σχολείου μας έχουν δημιουργήσει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα eclass (η-τάξη) μια ενότητα με το όνομα "Ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη μαθητών και γονέων- ΕΔΕΑΥ"

Μπορείτε να εγγραφείτε στην ενότητα πατώντας στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link) που αναφέρεται και στο τέλος του εγγράφου προκειμένου να βρείτε ενημερωτικό υλικό σχετικά με:

1. Το πώς μπορούμε να διαχειριστούμε τη δύσκολη κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε.

2. Ποιους τρόπους μπορούμε να μιλήσουμε και να ενημερώσουμε τα παιδιά για τη νέα πραγματικότητα,

3.Την κατανόηση της συμπεριφοράς των παιδιών,

4.Πώς παρέχουμε συναισθηματική υποστήριξη

5. Ποιες δραστηριότητες αλληλεπίδρασης μπορούμε να στοχεύσουμε στην έκφραση των συναισθημάτων και να κατευνάσουμε το άγχος ολόκληρης της οικογένειας.

Σημαντική σημείωση:

Για να δείτε το αναρτημένο υλικό πρέπει να κάνετε εγγραφή και είσοδο στην ενότητα "Ψυχοσυναισθηματική Υποστήριξη μαθητών και γονέων- ΕΔΕΑΥ".

Αρχικά, πρέπει να έχετε κάνει ήδη εγγραφή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και στη συνεχεία να κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο: https://eclass.sch.gr/courses/9390170165/ και να επιλέξτε στο κάτω μέρος της σελίδας το κουμπί που γράφει "Εγγραφή και είσοδο στο μάθημα".

Στη συνέχεια για να περιηγηθείτε στα περιεχόμενα της επιλέξτε από την αριστερή στήλη στην κατηγορία "Επιλογές μαθήματος" τις κατηγορίες "Έγγραφα", "Συνδέσεις Διαδικτύου", "Ασκήσεις" κλπ για να δείτε το αναρτημένο υλικό το οποίο θα ανανεώνεται ανά διαστήματα. Κάντε κλικ πάνω σε κάθε τίτλο που σας ενδιαφέρει για να διαβάσετε η να δείτε όλο το περιεχόμενο.

Εναλλακτικά μπορείτε από την αρχική σελίδα της πλατφόρμας eclass (η- τάξη) που είναι αναρτημένα όλα τα μαθήματα του σχολείου να τικάρετε το κουτάκι που βρίσκεται αριστερά της ενότητας "Ψυχοσυναισθηματική Υποστήριξη μαθητών και γονέων- ΕΔΕΑΥ" και στη συνέχεια να περιηγηθείτε στα περιεχόμενα της.

Με εκτίμηση Νικόπουλος Αποστόλης