Τάξεις

May 25, 2024, 12:09
Επισκέπτες στην τάξη μας!
1721
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Επισκέπτες στην τάξη μας!

22 Μαΐου 2015

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus plus, βρέθηκαν αυτές τις μέρες στο Σχολείο μας, εκτός από Εκπαιδευτικούς και παιδιά από τις Ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα...

Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε στην τάξη μας (Στ2) τον Τhοmas και την Natalia από την Πολωνία, καθώς και την Marketa από την Τσεχία. O Thomas και η Marketa, δέχτηκαν καιταιγισμό ερωτήσεων και με πολλή προθυμία απάντησαν σε όλες, δίνοντας πληροφορίες για τον τρόπο ζωής στην πατρίδα τους, καθώς και για τα Σχολεία στα οποία φοιτούν.

Αντίστοιχα και εμείς με τη σειρά μας, μιλώντας στα αγγλικά (όσο περνούσε η ώρα η γλώσσα λυνόταν όλο και περισσότερο), απαντήσαμε σε όποια απορία είχανε τα παιδιά που σήμερα πέρασαν σχεδόν τέσσερις ώρες μαζί μας, στην τάξη μας.

Ήταν μια μοναδική συνάντηση, μια συνάντηση που δύσκολα θα έχουμε στα υπόλοιπα χρόνια της σχολικής μας ζωής και η εμπειρία θα μείνει σε όλους αξέχαστη! 

Aντίστοιχη εμπειρία έζησαν και κάποια άλλα τμήματα του Σχολείου μας, με τα υπόλοιπα παιδιά που φιλοξενούνται αυτές τις μέρες στην Κατερίνη. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 15:50