Σχολικές Δραστηριότητες

Mar 28, 2024, 13:56
Διαδικτυακή "συνάντηση" σχολείων!
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Διαδικτυακή "συνάντηση" σχολείων!

17 Δεκεμβρίου 2019

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν σήμερα 17/12 παιδιά τεσσάρων τμημάτων του σχολείου μας, καθώς είχαν την ευκαιρία να ακούσουν σε ζωντανή σύνδεση με το  Little Hadham Primary School, χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

Αφού αρχικά ξεπεράσαμε τα μικρά τεχνικά προβλήματα με τη σύνδεση, η μεγάλη έκπληξη που μας επιφύλαξε το σχολείο του Λονδίνου, είχε να κάνει με το ότι μας τραγούδησαν στα ... ελληνικά (!) τον "Μικρό Τυμπανιστή", με εξαιρετική μάλιστα προφορά και ρυθμό, καθώς και το γνωστό αγγλικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι, "All around the world"!

Εμείς με τη τη σειρά μας ανταποδώσαμε τραγουδώντας τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, όπως επίσης και το παραδοσιακό αγγλικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι: "We wish you a Merry Christmas"!

Οι εντυπώσεις από τη σημερινή διαδικτυακή "συνάντησή" μας με το σχολείο του Little Hadham ήταν εξαιρετικές και ασφαλώς πρωτόγνωρες! Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο σχολείο συμμετέχει μαζί μας στο πρόγραμμα του Erasmus+: "Alice in wonderland: discovering our roots"...

Κλείνοντας, θα πρέπει να αναφέρουμε πως για τη σημερινή εκδήλωση, ανέβηκε κείμενο και στο web site του Little Hadham, όπως άλλωστε μπορείτε να δείτε ΕΔΩ 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 16:53

Σχετικά Άρθρα