Erasmus Plus

Mar 19, 2024, 12:50
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια απ' όλη την Ευρώπη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια απ' όλη την Ευρώπη

20 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια απ' όλη την Ευρώπη ακούστηκαν στο σχολείο, μας μέσω διαδικτυακής συνάντησης, σήμερα 20 Δεκεμβρίου 2022, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του προγράμματος Erasmus+ KA229 "Cinderella then and now: Discovering our values".

Έξι χώρες , η Ιταλία, η Κροατία, η Ισπανία, η Πολωνία , το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ελλάδα συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Erasmus+ KA229, η κάθε χώρα , μας παρουσίασε τα παραδοσιακά τους κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δ2 με τη δασκάλα τους κ. Σκραπαλή Βάια φρόντισαν για την παρουσίαση του σχολείου μας. Η ταλαντούχα μαθήτρια Άννα Τσεντίδου με το μουσικό της όργανο -κανονάκι- συνόδεψε τους συμμαθητές και συμμαθήτριες της.

Τα παιδιά τραγούδησαν υπέροχα τα κάλαντα της Ικαρίας, τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων Καλήν Εσπέρα και τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς Αρχιμηνιά και Αρχιχρονιά, το παίξιμο του μουσικού οργάνου κανονάκι από την Άννα ήταν μαγικό. Το σχολείο μας εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά τους Ευρωπαίους μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές, μαθήτριες και τη δασκάλα τους κ. Σκραπαλή.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά, με υγεία.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 10:35

Σχετικά Άρθρα