Εκτύπωση αυτής της σελίδας
4η κινητικότητα του προγράμματος Erasmus+ KA229, γιορτή υποδοχής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

4η κινητικότητα του προγράμματος Erasmus+ KA229, γιορτή υποδοχής

15 Νοεμβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε η 4η κινητικότητα στου προγράμματος Erasmus+ ΚΑ229 με τίτλο: "Cinderella then and now - Discovering our values",και θέμα Δημοκρατία ,σχολικός εκφοβισμός και ενσωμάτωση, στο 12ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης, με τη συμμετοχή 15 εκπαιδευτικών από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Ισπανία, την Κροατία και την Πολωνία.

DSCN0282

Πρώτη μέρα του προγράμματος, μετά το καλωσόρισμα των φιλοξενούμενων εκπαιδευτικών, έγινε γιορτή υποδοχής. Ξεκίνησε η γιορτή με το καλωσόρισμα του διευθυντή του σχολείου μας κ. Φακαλή Κωνσταντίνο και της υποδιευθύντριας και συντοντονίστριας προγράμματος κ. Κουτσουρά Ζωή κατόπιν τη σκυτάλη την πήραν οι μαθητές παρουσιάζοντάς παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια απ' όλη την Ελλάδα, με τη πολύτιμη βοήθεια των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας, με την άριστη καθοδήγηση των εκπαιδευτικών φυσικής αγωγής.

Ακολούθησε αναπαράσταση του μύθου της Ελιάς, από τις μαθήτριες του τμήματος ένταξης και φυτεύτηκε συμβολικά το δέντρο της ελιάς, σαν σύμβολο Δημοκρατίας, Ειρήνης.

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και Αρχαιολογικό πάρκο του Δίου με τη βοήθεια ξεναγού, καθώς και το μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου στο Λιτόχωρο. Η πρώτη μέρα του προγράμματος, ολοκληρώθηκε τρώγοντας βραδινό με θέα το κάστρο του Πλαταμώνα ...
DSCN0291DSCN0297 DSCN0266

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 09:29

Σχετικά Άρθρα