Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εγγραφές μαθητών στην Α΄ τάξη για το Σχ. Έτος 2015- 2016. Νέα όρια Σχολείων!
2103
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Εγγραφές μαθητών στην Α΄ τάξη για το Σχ. Έτος 2015- 2016. Νέα όρια Σχολείων!

30 Μαΐου 2015

Στην Α΄ τάξη Δημοτικού εγγράφονται τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το έτος 2009.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο μας από 2 έως και 19 Ιουνίου κατά τις ώρες, 08:00 μέχρι 14:00 (εκτός από την Πέμπτη, 4 Ιουνίου που το σχολείο θα είναι κλειστό λόγω της Γενικής Συνέλευσης του τοπικού συλλόγου εκπαιδευτικών)

Απαιτούμενα δικαιολογητικά...

* Πιστοποιητικό γεννήσεως Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του μαθητή στα οικεία Μητρώα ή Δημοτολόγια, το οποίο να έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου πριν την εγγραφή τριμήνου.

* Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από τα οποία να προκύπτει ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

* Αποδεικτικό στοιχείο π. χ Εκκαθαριστικό εφορίας, λογαριασμός ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, ) από το οποίο να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

* Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου.

* Φόρμα εγγραφής μαθητή (δίνεται από το σχολείο)

* Εκτός των ανωτέρω, κατά την εγγραφή παραδίδεται στο γονέα το έντυπο του Ατομικού Δελτίου Υγείας του μαθητή το οποίο επιστρέφεται συμπληρωμένο κατά το μήνα Σεπτέμβριο.

Σε περίπτωση φοίτησης του μαθητή στο ολοήμερο πρόγραμμα, απαιτείται η υποβολή από το γονέα-κηδεμόνα σχετικής αίτησης, η οποία θα δοθεί προς συμπλήρωση από το σχολείο.

Τα όρια της σχολικής περιφέρειας του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης καθώς και όλων των σχολείων της Κατερίνης μπορείτε να τα πληροφορηθείτε κάνοντας κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα