Επικαιρότητα

Mar 19, 2024, 10:55
Ενημέρωση - Ευχαριστήριο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Ενημέρωση - Ευχαριστήριο

01 Μαρτίου 2023

1. Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας, συνεδρίασε και πήρε απόφαση να κατατεθεί το ποσό των 300 ευρώ στον λογαριασμό της οικογένειας του μικρού (2,5 μηνών) Διονύση Ραφαήλ που αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας και επίκειται να κάνει μία δύσκολη επέμβαση στο εξωτερικό, μόλις συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα για την επέμβαση.

Όλη η τοπική κοινωνία, Σύλλογοι, φορείς, απλοί πολίτες της Κατερίνης, αλλά και της Πιερίας γενικότερα ευαισθητοποιήθηκαν και άμεσα, μέσα από δράσεις αθλητικές και κοινωνικές, σχεδόν καταφέραν να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό . Έτσι λοιπόν και ο Σύλλογος γονέων του σχολείου μας, εμείς οι γονείς, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι, από την πρώτη στιγμή αποφασίσαμε μέρος των εσόδων από τον αποκριάτικο χορό να δοθούν στον Διονύση Ραφαήλ, ευχόμενοι η Παναγία να τον βοηθήσει, να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει υγιής πίσω.

2. Το Δ.Σ του Συλλόγου γονέων σας ευχαριστεί που προσήλθατε και συμμετείχατε στην λαχειοφόρο αγορά, που πραγματοποιήθηκε στο χορό και βοηθήσατε να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό για ιερό σκοπό. Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία συμμετοχής.

3. Για οποιανδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση και επικοινωνία θέλετε με το Σύλλογο γονέων, εκτός από τα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ. που σας έχουν δοθεί και στο email του συλλόγου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

4. Τέλος, για να μαθαίνετε τα νέα του συλλόγου, τις δράσεις, αλλά και να ανεβάζετε άρθρα, εικόνες, εκπαιδευτικού – επιμορφωτικού περιεχομένου, κάντε μας αίτημα στη σελίδα μας στο facebook: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ (η ένωση φέρνει δύναμη) όπως έλεγαν και αρχαίοι πρόγονοί μας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Σχετικά Άρθρα