Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αιμοδοσία: Απλή πράξη μεγάλης αξίας, βράβευση μαθητών και εκπαιδευτικών
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Αιμοδοσία: Απλή πράξη μεγάλης αξίας, βράβευση μαθητών και εκπαιδευτικών

03 Ιουνίου 2022

Η Εφορεία Αιμοδοσίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης και ο Σύλλογος ΑμεΑ ΣΤΗΡΙΖΩ υπηρετώντας την εθελοντική αιμοδοσία ως την πιο ύψιστη μορφή πολιτισμού, διοργάνωσε διαγωνισμό ζωγραφικής και δημιουργικής γραφής με θέμα την αξία της αιμοδοσίας και τη σημασία της στη συνέχιση της ανθρώπινης ζωής.

Επειδή το θέμα του εθελοντισμού το δουλέψαμε πολύ στην τάξη με τα παιδιά, αποφασίσαμε να ζωγραφίσουμε και να γράψουμε κείμενα αναφορικά με αυτό. Προέκυψαν πολλά και αξιόλογα ζωγραφικά έργα και δύο κείμενα που τα στείλαμε στην Εφορεία Αιμοδοσίας της Εστίας - στην κυρία Νταϊλάκη- και αξιολογήθηκαν από ειδική επιτροπή.

Η έκπληξή μας ήταν τεράστια όταν μας ανακοίνωσαν ότι κερδίσαμε τρία βραβεία. Εμείς βέβαια είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ούτως ή άλλως είμαστε κερδισμένοι από την συμμετοχή μας.

Συγκεκριμένα η Αβραμίδου Μαργαρίτα κέρδισε το 1ο βραβείο στη ζωγραφική και η Χριστιανίδου Γεωργία και η Σιδηροπούλου Διονυσία το 2ο και 3ο αντίστοιχα βραβείο στη δημιουργική γραφή.

Ευχαριστούμε πολύ την Πρόεδρο της Εστίας κυρία Στέλλα Τζιτζιλή, την Έφορο Αιμοδοσίας κυρία Κατερίνα Νταϊλάκη και την Μαίρη Κηποπούλου για την πρωτοβουλία, την εθελοντική διάθεση και την διοργάνωση του διαγωνισμού και ευχόμαστε να καθιερωθεί κάθε χρόνο.

Η δασκάλα της τάξης
Ζωή Κουτσουρά

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 06:49

Σχετικά Άρθρα