Επικαιρότητα

Apr 20, 2024, 2:12
Κακοκαιρίας συνέπειες….
1477
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Κακοκαιρίας συνέπειες….

25 Οκτωβρίου 2014

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την εκπαιδευτική κοινότητα του 12ου Δ. Σ. καθώς η χθεσινή κακοκαιρία δεν άφησε ανεπηρέαστο το διδακτήριό μας.

Τις πρώτες βραδινές ώρες έγιναν αντιληπτά νερά τα οποία έμπαιναν στο διδακτήριο, κυρίως στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και στην ένωση του παλιού κτηρίου με το καινούριο. Ήταν ευτύχημα ότι εκείνη την ώρα συνεδρίαζε το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως το Διευθυντή του Σχολείου μας. Αφού έγινε η εκτίμηση της υφιστάμενη κατάστασης ειδοποιήθηκε και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης, κ. Ίτσιος.

Προς τιμήν του άφησε ότι δουλειές είχε και προσήλθε νυχτιάτικα στο σχολείο μας κατά τη διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης για να διαπιστώσει προσωπικά τι συνέβαινε. Εν τω μεταξύ έπιασαν δουλειά με σφουγγαρίστρες και σκούπες τα μέλη του Δ. Σ., ο Διευθυντής και ο Υποδιευθυντής που προσήλθε τάχιστα, κατάλληλα ντυμένος για ότι θα ακολουθούσε. Αφού με πολύ κόπο απομακρύνθηκαν τα νερά από το εσωτερικό του σχολείου σειρά είχε η αποκατάσταση της γενεσιουργού αιτίας που προξενούσε το κακό. Εδώ ήταν που ο κ. Υποδιευθυντής με τη βοήθεια του Διευθυντή και του κ. Ηλία (γείτονας του σχολείο μας) μέσα στην κακοκαιρία έκαναν τα αδύνατα δυνατά και τα επικίνδυνα ακίνδυνα. Τοποθέτησαν ένα στρώμα γυμναστικής στην πέργολα του σχολείου μας και άλλαξαν την πορεία των νερών που μας δημιουργούσαν το πρόβλημα!


Μέρος των εργασιών παρακολούθησε και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι την προσεχή Δευτέρα θα μας επισκεφτεί κλιμάκιο του Δήμου Κατερίνης για να προγραμματίσουν και να πραγματοποιήσουν τις κατάλληλες παρεμβάσεις!

Σήμερα το πρωί ο Διευθυντής πραγματοποίηση αυτοψία και διαπίστωσε ότι οι συνέπειες της βροχής περιορίστηκαν στα χθεσινά. Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες μάλλον απέδωσαν ανέλπιστα...

Σχετικά Άρθρα