Επικαιρότητα

Apr 24, 2024, 13:18
Ενημέρωση ενόψει της επανέναρξης των μαθημάτων!
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Ενημέρωση ενόψει της επανέναρξης των μαθημάτων!

09 Ιανουαρίου 2021

Τη Δευτέρα 11/1 τα σχολεία ανοίγουν και πάλι!

Το κουδούνι θα ακουστεί στις 08:15 και η είσοδος των μαθητών θα γίνει με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας!

 Η προσέλευση των μαθητών θα γίνεται ως εξής:

Οι μαθητές της Α' και Β' τάξης θα εισέρχονται στο σχολείο ΜΟΝΟ από τη νότια είσοδο (του νηπιαγωγείου) από τις 08:00 έως τις 08:15. Θα κατευθύνονται στις αίθουσες διδασκαλίας τους χωρίς να περιφέρονται στην αυλή. Κατά την αποχώρηση θα ακολουθείται η ίδια διαδρομή στις 13:15.

Οι μαθητές της Γ', Δ' τάξης θα εισέρχονται στο σχολείο από την κύρια είσοδο από τις 08:00 έως τις 08:15. Οι μαθητές των Γ΄ και Δ΄ τάξεων θα εισέρχονται στο χώρο του σχολείου αποκλειστικά από την κύρια είσοδο.

Οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων θα εισέρχονται από την είσοδο που βρίσκεται απέναντι από το κυλικείο. Θα κατευθύνονται στις αίθουσες διδασκαλίας τους χωρίς να περιφέρονται στην αυλή. Κατά την αποχώρηση θα ακολουθείται η ίδια διαδρομή στις 13:15.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ. ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ.

Η συγκέντρωση στο χώρο της προσευχής δε θα πραγματοποιείται.

Το κυλικείο δε θα λειτουργήσει, όσοι (μαθητές) δεν πίνουν νερό από τη βρύση θα πρέπει να το φέρουν από το σπίτι μέσα στο παγουρίνο τους.

Οι μαθητές να έχουν μαζί τους και τον προσωπικό τους μαρκαδόρο για τον πίνακα.

Στις αίθουσες και στους διαδρόμους έχουν τοποθετηθεί συσκευασίες με αντισηπτικό.

Οι μαθητές δε δανείζουν και δε δανείζονται σχολικά αντικείμενα (μολύβια, ξύστρες, κ.λ.π.) και δε μεταφέρουν παιχνίδια ή άλλα προσωπικά αντικείμενα από το σπίτι τους στο Σχολείο.

Παρακαλούνται οι γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους να απομακρύνονται αμέσως από την είσοδο για να προσέρχονται με ασφάλεια οι επόμενοι μαθητές.

Για κανένα λόγο δε θα εισέρχονται εντός της αυλής του Σχολείου.

Η είσοδος γονέων/κηδεμόνων θα επιτρέπεται μόνο για διοικητικές υπηρεσίες όταν οι μαθητές βρίσκονται στις αίθουσες, και εάν η διεκπεραίωση του αιτήματος δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά. [Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.]

Μπορείτε να ενημερώνεστε για σχετικά θέματα μέσα από τις σελίδες του σχολείου μας http://12dimotikokaterinis.blogspot.com/ και http://www.12dimkaterinis.gr/

Η ενημέρωση από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για θέματα οδηγιών ή προόδου θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες θα απευθύνεστε στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων ή στη διεύθυνση του Σχολείου.

Σχετικά Άρθρα