Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ευχαριστήριο μήνυμα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Ευχαριστήριο μήνυμα

23 Νοεμβρίου 2022

Η Διεύθυνση του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης ευχαριστεί θερμά τους Εκπαιδευτικούς, τους Μαθητές και τους Φορείς που αγκάλιασαν την διακρατική συνάντηση ERASMUS+ και συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχή διεξαγωγή της.

Επίσης ευχαριστεί θερμά:

Την κ. Τριανταφυλλίδου Παρθένα Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας που μας τίμησε με την παρουσία της.

Την κ. Μακρίδου Πιπίτσα Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης η οποία τίμησε με την παρουσία της την τελετή υποδοχής και την αμέριστη συμπαράστασή της.

Την κ. Αμανατίδου Μαργαρίτα Υπεύθυνη Γραφείου Πολιτιστικών Θεμάτων η οποία τίμησε με την παρουσία της την τελετή υποδοχής.

Τον κ. Οργανόπουλο Ιωάννη Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών νομού Πιερίας για την παρουσία του στην τελετή υποδοχής.

Τον κ. Χαριτάκη Ιωάννη Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης τόσο για την υλική υποστήριξη όσο και για την παρουσία τους κατά την διάρκεια της υποδοχής.

Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, Κρητών «Οι Σταυραετοί», Ποντίων «Παναγία Σουμελά» και «Κοκκινοπλιτών» για την προσφορά παραδοσιακών στολών στα παιδιά των χορευτικών τμημάτων.

Τους εθελοντές μουσικούς και τους εθελοντές γονείς που συνέβαλαν αποφασιστικά  για την επιτυχή διεξαγωγή της διακρατικής συνάντησης.

Την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας  και το γραφείο Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης για την προσφορά ενημερωτικού υλικού.

      Ο διευθυντής

Φακαλής Κωνσταντίνος

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 09:40

Σχετικά Άρθρα