Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εκλογές Δ.Σ. - Ενημέρωση Γονέων
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Εκλογές Δ.Σ. - Ενημέρωση Γονέων

16 Νοεμβρίου 2022

12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΕΚΛΟΓΕΣ Δ.Σ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθούν ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Θα προηγηθεί ενημέρωση για τα πεπραγμένα και τις δραστηριότητες του Συλλόγου και θα γίνει Οικονομικος και Διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.

Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην εκδήλωση ενδιαφέροντος μελών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο Δ.Σ, ανάδειξη Εφοερευτικής Επιτροπής, αντιπροσώπου στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Κατερίνης και τέλος στην ανάδειξη του νέου προεδρείου ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας.

Η παρουσία όλων είναι πολύ σημαντική, καθώς εκτός της εκλογικής διαδικασίας, είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε,να ανταλλάξουμε απόψεις και να συζητήσουμε και άλλα διάφορα θέματα που απασχολούν τα παιδιά μας.

Σας περιμένουμε όλους.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.

ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: τηλ. 6937040593 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: τηλ. 6938142809 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εκτιμηση για το ΔΣ

 

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                           ΤΡΥΦΩΝ ΣΕΒΗ

Σχετικά Άρθρα