2018
Στον άμβυκα (καζάνι)
13 Οκτωβρίου 2014Μπορεί η εποχή του τρύγου να πέρασε και τα αμπέλια με τις κληματαριές να τρυγήθηκαν, ήρθε όμως η εποχή της απόσταξης.
Αρκετοί εκπαιδευτικοί του σχολείου μας επισκέφτηκαν τον άμβυκα όπου "έβραζε" ο Διευθυντής του σχολείου και τον κράτησαν συντροφιά ως αργά την Παρασκευή.
Η διαδικασία του βρασίματος γίνεται με παραδοσιακό τρόπο σε πολλά μέρη της πατρίδας μας και δίνει ευκαιρία σε γνωστούς, φίλους και συγγενείς να συνευρεθούν, να συζητήσουν και να διασκεδάσουν...
Στη συνέχεια παρακάτω μπορείτε να κάνετε «κλικ» στο σύνδεσμο και να πληροφορηθείτε για τη διαδικασία παρασκευής του τσίπουρου!
Για να προβάλλετε την παρουσίαση που αφορά την διαδικασία παρασκευής τσίπουρου, κάντε κλικ εδώ