Σφάλμα
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /var/www/html/12dimkaterinis.gr/images/2022/sxolikosathlitismos
Ειδοποίηση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2022/sxolikosathlitismos
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ημέρα σχολικού αθλητισμού
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Ημέρα σχολικού αθλητισμού

24 Σεπτεμβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 27/9/2021  στα σχολεία της χώρας, αθλητικές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου», όλα τα τμήματα του σχολείου μας, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς τους, βρέθηκαν την Παρασκευή 27/9 στην αυλή του σχολείου και ΟΛΟΙ οι μαθητές πήραν μέρος -ανά τάξη- στις εκδηλώσεις, τις οποίες επιμελήθηκαν οι γυμναστές μας, κύριος Κώστας και κύριος Αντώνης!

Κεντρικός στόχος ήταν η ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός του σχολείου, μέσω της ενημέρωσης της μαθητικής κοινότητας για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή, με στόχο την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

{gallery}2022/sxolikosathlitismos{/gallery}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 09:52

Σχετικά Άρθρα