Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γιορτή λήξης με παραδοσιακούς χορούς (pics)
1651
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Γιορτή λήξης με παραδοσιακούς χορούς (pics)

14 Ιουνίου 2018

Το απόγευμα της Τετάρτης (13/6), το σχολείο μας φόρεσε τα γιορτινά του, ενόψει της γιορτής λήξης της σχολικής σεζόν 2017-2018...

Η αυλή μας γέμισε χρώματα και ήχους, με τα παιδιά όλων των τμημάτων να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς και όχι μόνο, με την επιμέλεια των δύο γυμναστών του σχολείου μας, του κ. Κώστα και του κ. Αντώνη!

Ένα εξαιρετικό θέαμα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι πολλοί γονείς που τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη εκδήλωσή μας, χαρίζοντας απλόχερα το ζεστό χειροκρότημα στους μικρούς χορευτές!  Φυσικά στο τέλος δεν έλειψε και το παραδοσιακό κέρασμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προς τους παρευρισκόμενους.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και παλιότεροι Διευθυντές του σχολείου μας, αποδεχόμενοι τη σχετική πρόσκληση της νυν διεύθυνσης...

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, ήταν η στιγμή του αποχωρισμού με τα παιδιά των δύο τμημάτων της Στ' τάξης, μετά από εξαετή παραμονή μαζί μας. Ευχόμαστε (και από εδώ), στην καινούρια τους "φωλιά" να συνεχίσουν το δημιουργικό τους ταξίδι στα μονοπάτια της εκπαίδευσης! 

Δείτε photos από τη γιορτή...

    

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 16:43

Σχετικά Άρθρα