Σχολικές Δραστηριότητες

Apr 20, 2024, 0:31
Γιορτή λήξης με ... κόντρα τον καιρό! (photos)
1991
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Γιορτή λήξης με ... κόντρα τον καιρό! (photos)

15 Ιουνίου 2017

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 14/6, η γιορτή λήξης της τρέχουσας σχολικής χρονιάς 2016-2017, με τον καιρό όμως να μην είναι τελικά σύμμαχός μας!

Η σχολική αυλή  κατακλύστηκε από εκατοντάδες γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, την ώρα που η ψησταριά είχε πάρει κυριολεκτικά φωτιά, με την επιμέλεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ το συγκρότημα "οι ξενύχτες", ήταν έτοιμο να μας διασκεδάσει με τα τραγούδια του, αμέσως μετά την παρουσίαση των δρώμενων από τα παιδιά.

Τα σύννεφα που συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον ουρανό της Πιερίας, έφεραν τελικά μια δυνατή καταιγίδα, με αποτέλεσμα πολλά από όσα είχαν ετοιμάσει με μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες εβδομάδες να μάς παρουσιάσουν τα παιδιά του Σχολείου, υπό τις οδηγίες του υποδιευθυντή κ. Κώστα Φακαλή και των δύο άλλων γυμναστών μας (κύριος Αντώνης και κυρία Μαριάνθη), να ματαιωθούν!

Ιδιαίτερα άτυχα αποδείχτηκαν τα παιδιά της Στ' τάξης που δεν πρόλαβαν να χορέψουν στην αυλή τον τελευταίο χορό της εξαετούς παρουσίας τους στο Δημοτικό, το έκαναν όμως εντός του Σχολείου και πήραν το ζεστό χειροκρότημα όσων παρέμειναν και τα παρακολούθησαν...  Η γιορτή συνδιοργανώθηκε με τις εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου, τα παιδιά του οποίου άνοιξαν το πρόγραμμα ...

Δείτε photos από την εκδήλωση...

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 17:32

Σχετικά Άρθρα