Εργασίες Μαθητών

Mar 19, 2024, 4:41
Γράφοντας στο ημερολόγιό μου ...
1086
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Γράφοντας στο ημερολόγιό μου ...

23 Απριλίου 2020

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 αποφάσισα και με προτροπή της δασκάλας μου να γράψω ότι συνέβη στις 9/3/2020, ημέρα Δευτέρα, βράδυ.

Ακούσαμε στην τηλεόραση ότι από τις 10/3/20 και για δύο εβδομάδες τα σχολεία θα κλείσουν. Αν και ήμουν προετοιμασμένος στα μαθήματα χάρηκα πολύ όταν το άκουσα.Περνούσαν οι ημέρες και εγώ το έβλεπα σαν να είμαι σε διακοπές.Τα σχολεία δεν άνοιγαν και έτσι άρχισα να βαριέμαι.

Κατάλαβα τελικά πως δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση και δεν είναι διακοπές αλλά για προστασία από την νόσο. Άρχισαν να μου λείπουν οι συμμαθητές μου,οι φίλοι μου,τα διαλείμματα μας με τα παιχνίδια,η αίθουσα μας και φυσικά η κυρία μας. Οι μέρες περνούν και να που φτάσαμε να είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας για ένα μήνα,ούτε παιχνίδι στην αυλή ούτε παιδιά στην γειτονιά να παίζουν, ΤΙΠΟΤΑ όλοι μέσα.

Μιλάμε με την κ.Ζωή μέσω gmail. Με τις ασκήσεις που μας στέλνει η κυρία μας έχω με κάτι να ασχοληθώ διαφορετικό από το να κάθομαι στον υπολογιστή με τις ώρες. Παρακολουθώ και στην τηλεόραση στην ERT2 τα μαθήματα.Παράλληλα με όλα αυτά ξέχασα να σας πω ότι έχω διαβάσει ένα βιβλίο με τίτλο, "Οι τρεις σωματοφύλακες" και πολλά κείμενα που μου δίνει η μαμά μου στο (προς την νίκη) και άλλα περιοδικά.

Τη μεγάλη εβδομάδα ξέχασα να δω τα μαθήματα της τηλεόρασης γιατί ξυπνούσα αργά.Κατάλαβα πως η ζωή μου δεν έχει αλλαγές κάθε μέρα ίδια-ίδια-ίδια...

Μου λείπουν...... τα πράγματα που έκανα πριν το σχολείο όπως οι δραστηριότητές μου και οι βόλτες μου.Τα λέμε!

Παναγιώτης Τσακίρογλου, τμήμα Ε1

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 08:13

Σχετικά Άρθρα