Erasmus Plus

Mar 28, 2024, 21:46
«Πρόσκληση κατάθεσης οικονομικής προσφοράς για μετακίνηση στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα: ERASMUS + »
1258
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

«Πρόσκληση κατάθεσης οικονομικής προσφοράς για μετακίνηση στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα: ERASMUS + »

23 Ιανουαρίου 2019

Το 12ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης ζητά κατάθεση ενσφράγιστων προσφορών, για την πραγματοποίηση μετακίνησης, στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας στo πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS +

Αναλυτικά ...

Κατερίνη 21-1-2019

Αριθμ. Πρωτ. : 14

Προς: Δ/νση Π.Ε. Εκπ/σης Πιερίας
Γραφείο Ευρωπαϊκών προγραμμάτων

Κοινοποίηση: ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ταχ. Δ/νση : Ρωμανού 14
Τ.Κ. : 60131
Πληροφορίες : Κραγιόπουλο Νικόλαο
Τηλέφωνο : 2351024683
FAX : 2351024683
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θέμα : «Πρόσκληση κατάθεσης οικονομικής προσφοράς για μετακίνηση στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα: ERASMUS + »

Το 12ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης ζητά κατάθεση ενσφράγιστων προσφορών, σύμφωνα με την Υ.Α. 129287/Γ2/02-12-2011, άρθρο 14, ΦΕΚ 2769/τ.Β΄/02-12-2011, για την πραγματοποίηση μετακίνησης, στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας στo πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS + Κα2 με τίτλο: «Alice in wonderland: Discovering our roots» και κωδικό : 2018-1-ES01-KA229-050134_3. στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας. Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της καλύτερης οικονομικά και ποιοτικά προσφοράς ταξιδιωτικού γραφείου.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε προσφορά, έως την Παρασκευή 01-2-2019 και ώρα 12:00. Η αξιολόγηση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα 13:00. Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί από 11 Μαρτίου μέχρι 16 Μαρτίου 2019, με τη συμμετοχή τεσσάρων εκπαιδευτικών. Η προσφορά να περιλαμβάνει:

1. Την μετακίνηση από Κατερίνη στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη και επιστροφή
2. Τέσσερα αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη για Βόρεια Ιρλανδία Μπέλφαστ στις 11-03-2019 και επιστροφή από Μπέλφαστ στη Θεσσαλονίκη στις 16-03-2019
3. Διαμονή από 11/03 έως και 15/03 σε ξενοδοχείο αξιοπρεπούς κατηγορίας
3. Ταξιδιωτική Ασφάλεια

• Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία, που πληρούν τις κατά νόμο προϋποθέσεις για την παροχή της εν λόγω υπηρεσίας.

Σύνταξη και υποβολή προσφορών: Οι προσφορές θα υποβληθούν στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, σε κλειστό φάκελο, από 29/1/2019 έως και 01-02-2019 ώρα 12:00. Μαζί με την προσφορά του, κάθε ταξιδιωτικό γραφείο και στον ίδιο φάκελο με αυτήν θα καταθέσει απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα αναγράφεται ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας και μάλιστα σε ισχύ. Στην προσφορά υποχρεωτικά θα καταγράφονται, επίσης, η Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, η τελική συνολική τιμή της προσφοράς και ο επιμερισμός της ανά άτομο.

• Αξιολόγηση προσφορών: Η αξιολόγηση των προσφορών πραγματοποιείται σε μια φάση που περιλαμβάνει τα παρακάτω στάδια:
1. Παραλαβή των φακέλων και αποσφράγιση προσφορών
2. Έλεγχος
3. Αξιολόγηση προσφοράς
4. Επιλογή αναδόχου

Οι προσφορές δεν πρέπει να έχουν αλλοιώσεις. Εάν υπάρχει στην προσφορά οποιαδήποτε προσθήκη ή διόρθωση, αυτή πρέπει να είναι καθαρογραμμένη και να φέρει μονογραφή από τον προσφέροντα. Η προσφορά θα απορρίπτεται κατά την κρίση του οργάνου αξιολόγησης των προσφορών, εάν σε αυτήν υπάρχουν διορθώσεις που την καθιστούν ασαφή και θέτουν εν αμφιβόλω την εγκυρότητά της. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

α) προσωπικά ή διά εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου στο ενδιαφερόμενο σχολείο
β) με συστημένη ταχυδρομική επιστολή που θα απευθύνεται στο ενδιαφερόμενο σχολείο.

Προσφορές που δεν έχουν παραληφθεί εντός της ορισμένης προθεσμίας δεν λαμβάνονται υπόψη και επιστρέφονται, χωρίς να αποσφραγισθούν, έστω και αν η καθυστέρηση οφείλεται σε οποιαδήποτε αιτία του ταχυδρομείου, των διανομέων ή των μέσων συγκοινωνίας.

• Επιλογή αναδόχου

Για την αξιολόγηση των προσφορών συγκροτείται Επιτροπή, με Πράξη του Διευθυντή του σχολείου. Η Επιτροπή έχει την αρμοδιότητα και ευθύνη επιλογής του ταξιδιωτικού γραφείου που θα πραγματοποιήσει την μετακίνηση. Η επιλογή του ταξιδιωτικού γραφείου καταγράφεται στο πρακτικό που συντάσσεται, στο οποίο αναφέρονται, επίσης, με σαφήνεια τα κριτήρια επιλογής. Το πρακτικό αυτό, εφόσον ζητηθεί, κοινοποιείται από τον Διευθυντή του σχολείου σε κάθε συμμετέχοντα ή/και έχοντα νόμιμο δικαίωμα σχετικής ενημέρωσης, ο οποίος μπορεί να υποβάλει ένσταση κατά της επιλογής εντός δύο (02) ημερών από τη σύνταξη του πρακτικού επιλογής. Μετά την αξιολόγηση των προσφορών και την εξέταση τυχόν ενστάσεων, γίνεται η τελική επιλογή του ταξιδιωτικού γραφείου και το σχολείο συντάσσει σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού (ιδιωτικό συμφωνητικό), σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, που υπογράφεται από τα συμβαλλόμενα μέρη. Στη σύμβαση περιλαμβάνονται απαραιτήτως τα εξής:

i. Το εγκεκριμένο από τον Σύλλογο Διδασκόντων Εκπαιδευτικών αναλυτικό πρόγραμμα της μετακίνησης
ii. Η προσφερόμενη ασφάλεια
iii. Το συνολικό κόστος της μετακίνησης
iv. Το κόστος ανά άτομο (που θα προκύπτει με διαίρεση του κόστους μετακίνησης διά του αριθμού των ατόμων)
v. Οι Γενικοί Όροι συμμετοχής στην μετακίνηση.

Το σχολείο υποχρεούται να αναρτά στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του τις προσφορές των τουριστικών γραφείων, τη σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού που υπογράφτηκε, καθώς και τον αριθμό του ασφαλιστηρίου συμβολαίου αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 11:11

Σχετικά Άρθρα