Επικαιρότητα

Apr 18, 2024, 7:14
Ολοκληρώνονται οι εργασίες!
1287
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Ολοκληρώνονται οι εργασίες!

21 Σεπτεμβρίου 2016

Ένας μήνας περίπου πέρασε από την ημέρα που εγκαταστάθηκε ο εργολάβος στο σχολείο μας εκτελώντας εργασίες διαμόρφωσης της αυλής.

Όπως είναι πλέον ορατό, οι εργασίες έχουν σχεδόν τελειώσει και η αυλή έχει διαμορφωθεί ανάλογα. Το πρώτο test λειτουργικότητας το περάσαμε προχθές που έβρεξε έντονα μέχρι τις 9.30. Στις 10.00 οι μαθητές μας κάνανε γυμναστική στην αυλή, η οποία είχε διώξει με τις κλίσεις της όλα τα νερά της βροχής! Ήδη μπορούμε να πούμε λοιπόν, ότι φέτος εργαζόμαστε σε ένα περιβάλλον αναβαθμισμένο αισθητικά, λειτουργικά και σχετικά ασφαλέστερο.

Υπολείπονται λίγες ακόμη εργασίες από τη μεριά του εργολάβου όπως η κατασκευή αμμοδόχου-σκάμματος και η διαμόρφωση του γηπέδου του μπάσκετ. Παράλληλα το σχολείο μας έχει καλύψει μεγάλο μέρος των διαδρόμων με ξύλο ραμποτέ που είναι φιλικό με το περιβάλλον και δημιουργεί μια θαλπωρή.

Εργασίες που υπολείπονται για να ολοκληρωθούν πλήρως οι παρεμβάσεις, είναι στα W.C. του διδακτηρίου και στο σχολικό κήπο για την κοπή ενός ξερού δέντρου. Παράλληλα και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αναπτύχθηκε μια συνεργασία έτσι ώστε να συμβάλλουμε όλοι από κοινού για την καλύτερη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 11:10

Σχετικά Άρθρα