Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι Σημαιοφόροι του σχολείου μας...
1535
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Οι Σημαιοφόροι του σχολείου μας...

08 Οκτωβρίου 2014

Σήμερα Τετάρτη 8/10/2014 στο σχολείο μας, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, ενώπιον των εκπαιδευτικών του σχολείου μας και εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων, έγινε η κλήρωση για την ανάδειξη των σημαιοφόρων και παραστατών.

Οι μαθητές αυτοί έχουν διακριθεί για το ήθος και τις σχολικές επιδόσεις τους, και με τη βοήθεια της «Θεάς» τύχης θα εκπροσωπούν το σχολείο μας όπου παρίσταται ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έγινε πιστή εφαρμογή των κείμενων διατάξεων και αναδείχτηκαν οι Σημαιοφόροι και Παραστάτες όπως φαίνονται παρακάτω:

Για το ΣΤ1 και μετά από κλήρωση για το χρονικό διάστημα από 11 Σεπτεμβρίου 2014 και μέχρι 31 Ιανουαρίου 2015, σημαιοφόρος κληρώθηκε η Χαριτίδου Ελένη - Νικολέτα. Παραστάτες κληρώθηκαν-επιλέχτηκαν οι Κατσίμπουρα Βασιλική, Καρατζόγλου Κυριάκος, Μπούσια Μαρία, Λαβαντσιώτη Ελένη, Τσακίρη Μαρία Ραφαέλα.

Για το ΣΤ2 για το χρονικό διάστημα από 1 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι τέλους του σχολικού έτους σημαιοφόρος κληρώθηκε η Μετενίδου Μαρία. Παραστάτες επιλέχθηκαν (με βάση την περσινή τους βαθμολογία) οι Κουσκουρίδου Σταματία, Μαυροπούλου Μελίνα, Νικολλάκι Παναγιώτης – Θεόδωρος, Πίτλιακας Αθανάσιος, Ραφαηλίδης Ευστάθιος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014 11:42

Σχετικά Άρθρα