Επικαιρότητα

Apr 24, 2024, 9:10
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Διευθυντή μας!
1032
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Διευθυντή μας!

24 Δεκεμβρίου 2019

Αγαπητοί γονείς

έφτασαν και φέτος οι γιορτές των Χριστουγέννων και όλοι αισθανόμαστε την ανάγκη τις άγιες αυτές ημέρες να ευχηθούμε στους κοντινούς μας ανθρώπους και τις οικογένειές τους υγεία και αγάπη.

Για εμάς τους Έλληνες η περίοδος των Χριστουγέννων εμπερικλείει μια σειρά από τις σημαντικότερες γιορτές της ορθοδόξου θρησκείας μας, οι οποίες είναι εμπλουτισμένες με ένα συνονθύλευμα χριστιανικών και λαϊκών παραδόσεων από διαφορετικά έθνη και διαφορετικούς τόπους. Όλα όμως εστιάζουν στο θαύμα της Γέννησης, στους Μάγους, στο Άστρο της Βηθλεέμ....

Εσείς το άστρο μην το αναζητάτε στον ουρανό, το έχετε στο σπίτι σας, είναι το/τα παιδί/ιά σας. Αφήστε το φως του να πλημμυρίσει τη ψυχή σας για να νιώσετε το μεγαλείο του.

Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, ας χαρίσουμε ένα χαμόγελο στο παιδί του επάνω ορόφου, ας κουβεντιάσουμε περισσότερο με το σύντροφό μας, ας περάσουμε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μας, ας αφήσουμε κλειστή την τηλεόραση, ας μείνουμε μακριά από τους αριθμούς, ας μετατρέψουμε όλοι μας την εμπειρία μας σε γνώση..... πράγματα τόσο μικρά, αλλά τόσο σημαντικά για όλους μας.

Πράγματα που θα μας δημιουργήσουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την έναρξη μιας νέας δημιουργικής χρονιάς, με περίσσεια ανθρωπιά, με νέα όνειρα και πολλά χαμόγελα.

KΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Για το διδακτικό προσωπικό

Ο διευθυντής

Κραγιόπουλος Νικόλαος

Σχετικά Άρθρα