Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ενημερωτική συγκέντρωση Γονέων και Κηδεμόνων
1345
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Ενημερωτική συγκέντρωση Γονέων και Κηδεμόνων

12 Σεπτεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σχολείο μας συγκέντρωση γονέων με σκοπό ενημερωτικό. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Κρίτογλου Αστέριος.

Στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ετοιμότητα που παρουσιάζει η Πρωτοβάθμια κατά την έναρξη του φετινού σχολικού έτους. Οι ελάχιστες ελλείψεις σε ειδικότητες αναμένεται να καλυφθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής του σχολείου κ. Φελεκίδης αναφέρθηκε σε κανόνες λειτουργίας του σχολείου οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία του.
Αναφέρθηκε στο χρόνο άφιξης και αναχώρησης των μαθητών, σε ζητήματα υγείας, κηδεμονίας των μαθητών και σε θέματα συνεργασίας σχολείου και οικογένειας. Αμέσως μετά, τη σκυτάλη ανέλαβαν οι δάσκαλοι των ειδικοτήτων και του Ολοήμερου, οι οποίοι ενημέρωσαν τους γονείς και κηδεμόνες για θέματα που αφορούσαν την ειδικότητά τους.

Μετά από την όλη σφαιρική ενημέρωση, οι γονείς ενημερώθηκαν σε πιο ειδικευμένα θέματα από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων.

Σε γενικές γραμμές ήταν μια γόνιμη συνεργασία μεταξύ σχολείου και οικογένειας, η οποία ευελπιστούμε να επεκταθεί ακόμη περισσότερο!

Σχετικά Άρθρα