Διάφορα

Feb 26, 2021, 2:20
Επιστροφή στο σχολείο! (pics)
1001
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Επιστροφή στο σχολείο! (pics)

03 Σεπτεμβρίου 2015

Παρόλο που οι καλοκαιρινές ζέστες δε λένε να υποχωρήσουν, το ημερολόγιο δείχνει ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!

Πριν οι μικροί μας μαθητές επιστρέψουν στη γνωστή σχολική τους γωνιά, προηγήθηκε η επιστροφή των εκπαιδευτικών του σχολείου μας. Όσοι οι εκπαιδευτικοί κατέχουν οργανική θέση στο σχολείο μας, χθες 1 Σεπτεμβρίου, παρουσιάστηκαν και ανέλαβαν "κανονικά" υπηρεσία. Ο όρος "κανονικά" κάποιες φορές είναι ανεπαρκής για να αποτυπώσει την πραγματικότητα! Έτσι λοιπόν σήμερα 2 του Σεπτέμβρη οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας υποδύθηκαν ρόλους διαφορετικούς από τους συνηθισμένους!

Ενδεδυμένοι κατάλληλα, προέβησαν σε ένα σωρό βοηθητικές εργασίες που προάγουν τη χρηστικότητα του σχολείου μας. Υπερέβησαν λοιπόν αρμοδιότητες των υπηρεσιών του δήμου και των καθαριστριών , καθαρίζοντας τον κήπο μας από τα ζιζάνια και κόβοντας τα χόρτα της αυλής. Άλλοι εκπαιδευτικοί συνέβαλλαν σε διοικητικές εργασίες ή καθάρισαν επιμελώς την κουζίνα και το συνεταιριστικό κυλικείο του σχολείου μας συνδράμοντας στο δύσκολο έργο των καθαριστριών του σχολείου μας.

Όλες οι εργασίες έγιναν με "κέφι" και ηθικό, κόντρα στη γενική μιζέρια της καθημερινής πραγματικότητας που βιώνουμε! Απέδειξαν για άλλη μια φορά οι δάσκαλοι το αυτονόητο. Ότι δεν μπορεί να συγκαταλέγονται στους συνήθεις επαγγελματίες αλλά στους λειτουργούς. Το λειτούργημα που υπηρετούν δε ζυγίζεται και δε μετριέται με τα γνωστά σταθμά και γι' αυτό η αξιολόγηση της προσφοράς τους καθίσταται δύσκολα εκτιμητέα...

Σχετικά Άρθρα