Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αρχαιρεσίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ...
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Αρχαιρεσίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ...

06 Οκτωβρίου 2021

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ – ΕΚΛΟΓΕΣ Δ.Σ

Αγαπητοί γονείς,

Λίγες μέρες μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Σύλλογος Γονέων του 12ου Δημοτικού σχολείου Κατερίνης εύχεται σε όλους τους γονείς και τους μαθητές μας, μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και πρόοδο. Καλωσορίζουμε τα παιδιά της Α΄ τάξης του σχολείου μας καθώς και τους γονείς τους και ευχόμαστε καλή προσαρμογή.

Δυστυχώς βιώνουμε, γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικό προσωπικό, άλλη μία σχολική χρονιά όπου επικρατούν υγειονομικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας covid 19 και των μεταλλάξεων του, με αποτέλεσμα η κατάσταση αυτή να δημιουργεί ένα χλωμό τοπίο και αβεβαιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι στο μέλλον. Ευελπιστούμε να τελειώσει σύντομα όλο αυτό που ζούμε και να επέλθει η κανονικότητα στις ζωές μας που όλοι προσδοκούμε.

Σε αυτή την πρώτη επικοινωνία μας, εκτός του καλωσορίσματος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επίκειται να πραγματοποιηθούν εκλογές για νέο Δ.Σ του συλλόγου γονέων του σχολείου μας κατόπιν οδηγίας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κατερίνης καθώς έχει παρέλθει και η θητεία του τωρινού Δ.Σ. Ως εκ τούτου, θα πραγματοποιηθεί μία και μόνο γενική συνέλευση των γονέων - μελών του σχολείου μας. Βάσει καταστατικού θα έχει προηγηθεί άλλη μία, αλλά προκειμένου να μην δημιουργείται συνωστισμός και ταλαιπωρία, θα πραγματοποιηθεί μία, το Σάββατο 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και περί ώρα 17:30 με όσα μέλη συγκεντρωθούν στον χώρο του σχολείου, προκειμένου να ενημερωθείτε για τον Διοικητικό, οικονομικό απολογισμό και τα πεπραγμένα - δραστηριότητες του Συλλόγου για τα παρελθόντα έτη, ώστε μετά να προχωρήσουμε στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για υποψηφιότητα των μελών για το νέο Δ.Σ, εκλογή εφορευτικής επιτροπής, εκλογή ελεγκτικής επιτροπής, αντιπρόσωπο στην Ένωση Γονέων Κατερίνης και εν τέλει, στην ανάδειξη νέου προεδρείου Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Η παρουσία σας καθίσταται σημαντική προκειμένου να συζητήσουμε και διάφορα άλλα θέματα που τυχόν απασχολούν τα παιδιά μας στο σχολείο. Θα τηρηθούν τα γνώριμα σε όλους μας υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση διασποράς του Κορωνοϊού covid 19 (μάσκες, αποστάσεις κλπ.).

Ευχόμαστε και πάλι σε όλους, να έχουμε μία καλή σχολική χρονιά με υγεία στις οικογένειές μας, με την ευχή γρήγορα να επέλθει η κανονικότητα στις ζωές μας, να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο, προς όφελος των παιδιών μας . Παραμένουμε στην διάθεσή σας

ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: τηλ. 6937040593 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΒΕΛΗ ΛΕΥΚΟΘΕΑ: τηλ. 6942252210 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκ του Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                    ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 09:17

Σχετικά Άρθρα